31 نکته ضروری که برای سئو باید بدانید

در این مقاله قصد داریم نگاهی به موارد ضروری و پایه ای که در بهینه سازی موتورهای جستجو باید رعایت شود بیاندازیم.رعایت این موارد انضباط خاصی به سازمان و کسب و کارهای اینترنتی خواهد داد.

سئو چیست؟ به گفتار ساده،سئو مانند چتری است که پوشش دهنده تمام روش هایی است که باعث افزایش میزان بازدید وبسایت و محتوای آن در نتایج نمایش داده شده توسط موتورهای جستجو می شود. روش های مختلفی برای هر وبسایت می تواند در پشت صحنه آن به کار گرفته شود.به طور کلی سئو به دو دسته On-Page Seo (سئو درون وبسایت) و Off-Page Seo (سئو خارج وبسایت) تقسیم می شوند.

سئو داخل وبسایت به سرویس هایی گفته می شود که تنها در خود وبسایت و بهینه سازی اجزای آن صورت می گیرد مانند بهینه سازی تصاویر،بکارگیری کلمات کلیدی و… . سئو خارج وبسایت کارهایی است که در فضای اینترنت در جهت معرفی و بالا بردن رتبه وبسایت و خارج از آن بکار گرفته می شود مانند لینک سازی،بازاریابی های دیجیتال مانند شبکه های اجتماعی و…

برای چه به سئو نیاز داریم؟ ساخت یک سایت با ساختاری قدرتمند و ارائه مطالب واضح و قوی به موتورهای جستجو کمک خواهد کرد که سایت را سریع تر و راحت تر کاوش و رتبه بندی کند.ساختار اصولی و قدرتمند سایت تجربه خوبی را به کاربران می دهد و آن ها را تشویق می کند تا بازهم به بازدید وبسایت بیایند. اگر میزان ترافیکی که به سایت توسط موتورهای جستجو سرازیر می شود را بدانید به اهمیت سئو و بالا بودن رتبه وبسایت در نتایج جستجو پی خواهید برد. در سال 2014 اعلام شد 64% از کل ترافیک های ورودی به وبسایت هایی است که از سئو طبیعی استفاده کرده اند، در مقابل 2% از شبکه های اجتماعی،6% از جستجوها و قرارگرفتن در رتبه های بالا به صورت پولی،12% به صورت مستقیم و وارد کردن اسم وبسایت و 15% از راه های دیگر به وبسایت ها دسترسی پیدا شده است. از تمام ترافیک طبیعی که توسط سئو ایجاد می شود،در سال 2015 اطلاعات حاکی از این بود که 90%جستجوها از طریق گوگل انجام پذیرفته است.بدیهی است که حضور قدرتمند در نتایج جستجو بسیار برای وبسایت پر منفعت خواهد بود. جالب است بدانید طبق تحقیقات دیگری که در سال های گذشته صورت پذیرفت،5 نتیجه اول در نتایج جستجو 60 الی 67 درصد از میزان کلیک و دیدار توسط کاربران اینترنتی را به خود اختصاص دادند در حالی که این آمار برای نتایج 6 تا 10 تنها 73/3% بود .شرکت آروین کارن از آنجا که این حرفه را تخصص خود می داند همیشه بنا را بر این گذاشته است تا رتبه بندی وبسایت مشتریان عزیز را حتما در صفحات اول جستجو قرار دهد و سابقه مدیران این شرکت نشان می دهد که در این کار شهره شرکت های طراحی سایت هستند. حال به ذکر نکاتی که در بهینه سازی ها باید رعایت شود تا تکنیک های سئو بهتر عمل کنند می پردازیم.

نکاتی که سئو را برای سایت کارا تر می کند.

در ادامه ما به نکات قابل اطمینان برای سئو می پردازیم که هم به میزان بازدید وبسایت کمک خواهد کرد و هم رضایت وب گردها را جلب خواهد کرد. سئو شامل عملیات هایی پیچیده است که درک آنها نیاز به دانش،زمان و تجربه دارد و برای درک آن باید قدم به قدم پیشروی کرد و ابتدا تکنیک های راحت تر و سپس تکنیک های پیچیده را به کار برد.مطالبی که در ادامه گفته خواهد شد به تفهیم کلی سئو هم کمک خواهد کرد.

مبانی بهینه سازی وبسایت در صفحه این روزها توجه گوگل به ساختار آدرس های URL ،نوشتن تگ های عناوین(Title tag ) و توضیحات متا(Meta Description ) نسبت به تکنیک هایی مانند کیفیت محتوا و یا  تکنیک های لینک سازی کم رنگ تر شده است.البته برای داشتن یک وبسایت سئو شده قوی باید تمام تکنیک های قانونی که نیاز است را به کار برد.

1-ساختار وبسایت را شفاف و به روز کنید. نحوه ساختار و رابط های کاربری(Navigation ) سایت هم برای سئو سایت و هم برای راحتی بازدیدکنندگان فوق العاده مهم است.موتورهای جستجو از طریق ساختار لینک ها به دنبال سایت ها می گردند وآنها را مرتب و ایندکس می کنند.اگر ساختار وبسایت شما قدرتمند باشد،تمامی صفحات و زیرمجموعه ها به آسانی توسط ربات ها و خزنده های موتورهای جستجو یافت شده و ترتیب بندی می شوند. همچنین رابط کاربری خوب این امکان را به بازدیدکنندگان می دهد که در کمترین زمان ممکن بتوانند به چیزی که برای آن به وبسایت شما آمده اند دست پیدا کنند.قانون”3بار کلیک” می گوید که هر اطلاعاتی که در وبسایت در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت،نباید با بیش از 3بار کلیک به آنها دست یافت.این همان چیزی است که باید براساس آن برنامه ریزی کنید.

URL صفحه 2- URLصفحه شامل یک کلمه کلیدی اصلی باشد. صفحات وب در دامنه شما ممکن است با کلمات کلیدی مختلفی بهینه شده باشند.بهترین راه برای عبارت URL اینست که تنها یک عبارت کلیدی را به صورت مستقیم در URL قرار دهیم.استفاده از خط تیره به جای خط زیرین فراموش نشود.

3- استفاده از خط تیره(-) به جای Underline (_) زمانی که از خط زیرین(Underscore یا Underline ) برای جدا کردن کلمات در اسم URL استفاده کنید،گوگل آنرا به عنوان یک کلمه می شناسد.یعنی اگر برای مثال در URL عبارت The_Best_Practice_Seo_in_Arvinkaren باشد ربات های موتورهای جستجو آن را به صورت TheBestPracticeSeoInArvinkaren خواهند خواند.آیا کاوش این کلمه در فضای بی کران اینترنت توسط ربات ها کار سختی نیست؟!

4- استفاده از آدرس URL استاتیک به جای داینامیک در کل دو نوع آدرس URL وجود دارد:استاتیک(ثابت) و داینامیک(پویا) URL استاتیک مانند مثال زیر است: ArvinKaren.ir/Category/The-Best-Seo-Practice اما داینامیک به صورت زیر است: ArvinKaren.ir/Category/?p=028705 موتورهای جستجو هر دو نوع URL  را میتوانند بخوانند اما خواندن URL داینامیک برای انسان غیرممکن است. اگر از وردپرس استفاده می کنید،هنگامی که مطلبی را منتشر می کنید خود وردپرس به صورت تصادفی از کلمات عنوان مطلب،عباراتی را انتخاب کرده و به عنوان URL  قرار می دهد.توصیه می شود این URL ها را تغییر داده و از کلمات کلیدی مناسب تر استفاده کنید.

5- آدرس URL کوتاه،وصف کننده و مرتبط باشد. بازدیدکننده باید بتواند در یک نگاه بگوید که موضوع وبسایت چیست.اگر کسی خودش بخواهد URL را ویرایش کند طبق نکته ای که در بالا گفتیم که این کار بسیار مفید است؛نباید فقط روی جایگذاری کلمات کلیدی تمرکز داشته باشد بلکه باید همچنین آدرس URL را برای فهم بازدیدکنندگان آسان تر کند.در عین حضور کلمات کلیدی در URL ،همچنین باید فهم و خواندن آن برای بازدیدکنندگان سایت آسان باشد.

تگ عنوان،توضیحات متا 6- برای عنوان هر صفحه از وبسایت برچسب عنوان(Title-Tag ) دلنشین بنویسید. Title-tag همان عنوانی است که در نتایج جستجو نمایش داده می شود و با کلیک بر روی آن به صفحه وبسایت هدایت می شویم. تگ عنوان ماهیت کلی دامنه را شرح خواهد داد.در این جمله کوتاه می توان وبسایت را توصیف کرد.این عنوان در جاهای مختلفی نظیر نتایج جستجو،رسانه های اجتماعی،صفحات اضافی و در مرورگرها نمایش داده خواهد شد. این عنوان باید به قدر کافی کوتاه،جذاب و منحصر به فرد باشد تا بتواند کاربران هدف خود را جذب کند. این بدین معنی است که گاهی اوقات نیاز است که به زبان مشتریان با آنها سخن گفت تا بتوان آنها را جذب کرد.

7- از توضیحات متا(Meta-description ) برای بهبود برند استفاده کنید. توضیحات متا،پاراگراف کوتاهی می باشد که در زیر Title-Tag در نتایج جستجو نمایش داده می شود. توضیحات متا این امکان را به جستجوگران می دهد تا قبل از باز کردن وبسایت شما،محصولات یا خدماتی را که ارائه می دهید ببینند. تعداد کاراکترهای مطلوب در توضیحات متا 160-150 کاراکتر است.

8- توضیحات پایین تصاویر را فراموش نکنید. موتورهای جستجو عکس ها را نمی خوانند و آنها را کاوش نمی کنند اما متونی که زیر آنها نوشته می شود را می خوانند.استفاده از این متون که به آن “Alt attribute یا Alt Text ” میگویند باعث می شود تا جستجو کنندگان و خزندگان موتورهای جستجو مفهوم عکس ها و موضوعی را که ارائه می دهند را بهتر درک می کنند.البته،استفاده از عبارات کلیدی  برای توصیف عکس نیز خوب است. همچنین بهتر است کلمات کلیدی را در متن قرار دهید و متن زیر تصاویر را پر رنگ کنید.پر رنگ کردن متن باعث می شود تا ربات های موتورهای جستجو متوجه شوند که کدام قسمت از آن پست مهم است. زمانی که از سیستم مدیریت محتوا(CMS ) استفاده می کنید،هر زمان که عکسی را بارگزاری می کنید این فرصت را دارید که کلمات کلیدی عکس را بهینه سازی کنید.

کلمات کلیدی و عبارات کلیدی 9- یافتن کلمات کلیدی که برای شما کارایی خواهند داشت. همانطور که مستحضر می باشید بخش زیادی از سئو تقریبا براساس کلمات کلیدی می باشد.کلید داشتن یک سئوی خوب یافتن و تحقیق کردن برای کلماتی است که کاربران برای دستیابی به اطلاعاتی که وبسایت ما ارائه می دهد،در موتورهای جستجو وارد می کنند.با داشتن کلمات کلیدی مناسب شما نیمه راه سئو را رفته اید. یکی از رایج ترین کارهایی که برای تحقیق و یافتن کلمات کلیدی صورت می پذیرد استفاده از “Google keyword Planner ” می باشد؛همچنین استفاده از این ابزار رایگان است. وظیفه شما اینست که مرتبط ترین کلمات را از لیست ارائه شده انتخاب کنید.همچنین مهم است کلماتی که انتخاب می شوند در بین کاربران اینترنت محبوب باشد(از آمار بالای جستجوی ماهانه برخوردار باشد). و در آخر اینکه این کلمات باید رقابت پایینی با وبسایت های دیگر داشته باشند.به این معنی که وبسایت های خیلی زیادی از این کلمات برای بهینه سازی استفاده نکرده باشند؛به زبان ساده تر آنها باید اصیل و منحصر به فرد باشند.

10- ترکیب دو نوع متفاوت در یک زمان به طور پایه سه نوع کلمه کلیدی وجود دارد:عمومی(Generic )، مسابقه گسترده(Broad match )، دم دراز(Long tail ) . هرکدام از آنها باعث جذب انواع مختلف و میزان مختلفی از ترافیک می شود. بهترین و امن ترین استراتژی اینست که از ترکیب آنها برای جذب انواع مختلف ترافیک استفاده کنیم. کلمات کلیدی عمومی،کلماتی نامشخص و بسیار عمومی می باشند،برای مثال:”بازاریابی محتوا” یا “رشد هک” از همان کلمات کلیدی هستند.این نوع کلمات کلیدی بسیار عمومی هستند و می توانند وبسایت را به خیل عظیمی از کاربران ارائه دهند،اما در عین حال این ترافیک هدفمند نیست و مطالب وبسایت به کار خیلی ازکاربران نمی آید. Broad match : این نوع از کلمات کلیدی تناسب خوبی بین حجم ترافیک و میزان ارتباط با وبسایت را ارائه می دهد.برای مثال:”رشد هک برای استارت آپ ها، بهترین روش بازاریابی محتوا”.ترافیکی که از طریق این عبارات به وبسایت ما وارد می شوند بسیار هدفمندتر می باشند،از این جهت کار کاربران ارتباط بیشتری با خدمات یا محصولات ما دارند و احتمال ماندگاری و ثابت شدن آنها بیشتر است. Long tail : این نوع ،عبارات بلند کلیدی هستند(این نوع حتی می تواند در حد یک جمله بلند باشند)؛مانند جستجوهایی که برخی مردم یک عبارت بلند در جعبه جستو وارد می کنند این عبارات کلیدی هم می توانند بلند باشد.”چگونه می توانیم استراتژی های بازاریابی اینترنتی را یاد بگیریم؟” یا “با رشد هک برای امنیت وبسایت از چه تکنیک هایی استفاده کنیم؟” مثال هایی برای کلمات کلیدی Long tail هستند.این نوع از کلمه کلیدی ترافیک زیادی را به وبسایت نخواهد آورد.اما کاربران بیشترین سنخیت و ارتباط را با مطالب وبسایت دارند و وبسایت بسیار هدفمند تر مطالب را به جستجو کنندگان ارائه می دهد.

11- مکان را در کلمات کلیدی  فراموش نکنید. با این راه شما خواهید توانست وبسایت و کسب و کار خود را هم برای جستجوهای محلی و هم مشتریان محلی خود بهینه سازی کنید.برای مثال،شرکت طراحی سایت آروین کارن  در تهران می باشد و ارائه دهنده خدمات بازاریابی محتوا به صورت حرفه ای می باشد؛کلمات کلیدی باید طوری بیان شود تا منطقه جغرافیایی وبسایت و شرکت یا هر کسب و کاری برای بازدیدکنندگان آشکار باشد،مانند”بازاریابی محنوا توسط آروین کارن در تهران“.

12- استفاده از کلمات کلیدی در تیتر(عنوان) و سرتیتر استفاده از عبارات کلیدی در هرجای وبسایت امتیاز یکسان برای سئو ندارد و قرارگیری کلمات در جای جای وبسایت امتیازات و قدرت های متفاوتی برای سئو دارد.در ساختار محتوا بهترین موقعیت هایی که می توان کلمات کلیدی را در آنها جای گذاری کرد در عنوان ها،زیر عنوان ها،قسمت های بولد شده(پر رنگ) می باشد. زمانی که میخواهید پیوند یا توصیفی را راجع به لینک بدهید از عبارت”اینجا کلیک کنید” استفاده نکنید. این عبارت نه تنها اطلاعاتی در مورد پیوند ارائه شده نخواهد داد و کاربر را برای ورود به صفحه ترغیب نخواهد کرد بلکه مضاف بر آن از لحاظ بهینه سازی لینک هم دچار مشکل خواهد شد.

13- کلمات کلیدی را به تعداد طبیعی در محتوای وبسایت خود قرار دهید. تعداد آن باید با کل متن و محتوا متناسب باشد.اگر به تعداد بیش از حد از کلمات و عبارات کلیدی در متن استفاده کنید،صفحه سایت شما هرزنامه(Spammy ) به نظرمی رسد و هم برای کاربران و هم برای ربات های موتورهای جستجو جذاب نخواهد بود.استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی تجربه خوبی را از سایت به کاربران نخواهد داد همچنین به رتبه بندی وبسایت به شدت آسیب خواهد زد.

14- تمرکز بر روی فقط یک کلمه کلیدی بسیار خوب است که هر صفحه وب را به جای اینکه با چندین کلمه بهینه سازی کنیم،تنها با یک کلمه این کار را انجام دهیم.تمرکز بر روی یک کلمه کلیدی باعث می شود که مطمئن شوید که تمام ملاحضه موتورهای جستجو را می توانید به سمت وبسایت هدایت کنید.عناوین و تگ های متا سایت را از طریق این کلمات بهینه سازی کنید(سرصفحه،سرتیتر،زیرشاخه ها،متن،پیوندها و عکس ها را هم به وسیله آن عبارت کلیدی بهینه سازی کنید).

15- بهینه سازی تمامی تصاویر با کلمات کلیدی درست فراموش نکنید علاوه براستفاده از عبارات کلیدی در محتوا و متون باید در توضیحات عکس ها هم از آن ها استفاده شود.همچنین توصیه شده است که استفاده از کلمات”عکس،تصویر” به همراه کلمات کلیدی در توضیحات پایین تصاویر اثر مثبت خواهد داشت.

16- به محض شروع عملیات سئو عملکرد کلمات کلیدی خود را پیگیری کنید. اگر رتبه وبسایت در جستجوها پیگیری نشود نمیتوان متوجه شد که کلمات کلیدی در جستجوها و نتایج آنها چه موقعیتی دارند و ممکن است سئوی وبسایت با عدم پیگیری از کار بیفتد و خیلی از زحمات به هدر رود.بهینه سازی وبسایت عملی بلندمدت است و نیاز به بازبینی و پیگیری مداوم و با دقت بالا دارد. زمانی که از کلمه ای به عنوان عبارت کلیدی استفاده می کنیم باید بدانیم که چه تاثیری در رتبه وبسایت ما می گذارد و آیا استفاده از آن برای مفید بوده یا خیر.

محتوا 17- فقط محتوا با کیفیت،تازه و با کلمات کلیدی مناسب را انتشار دهید. یکی از مهمترین فاکتورهایی که امروزه برای سئو بسیار مهم است محتوای وبسایت است. اگر شما اطلاعات مفید را به مخاطبان عرضه کنید،موتورهای جستجو رتبه بهتری را برای وبسایت در نتایج جستجو در نظر میگیرد.برای گرفتن نتایج بهتر بهینه سازی،همچنین بهتر است محتوا را به کرار به روز کنیم.از این طریق هم وبسایت شما تازه و به روز است هم اینکه مخاطبان وبسایت به مطالب علاقه مند می باشند.

18- برای نگارش و دستور زبان محتوای خود اهمیت خاصی قائل شوید. کیفیت بالای متن به این منظور است که غلط املایی وجود نداشته باشد.ضعیف بودن دستور زبان و وجود غلط املایی باعث می شود تا به رتبه وبسایت آسیب برسد.

19- اطمینان حاصل کنید که محتوا منحصر به فرد و ارزشمند است. داشتن یک وبسایت عمیق و پرمغز در اینترنت سخت ترین کاری است که هرکس برای داشتن کسب و کار اینترنتی انجام می دهد.هیچ دستورالعمل جادویی وجود ندارد که بتوان با اجرای آن نتایج خارق العاده و پایدار کسب کرد.هرچند موتورها تمایل دارند برای وبسایت هایی که به مشتریان خود اهمیت بیشتری قائل می شوند و به آنها اطلاعات مفید می دهند پاداش در نظر بگیرند و آنها را در رتبه بندی ارتقا دهند. سایتی که اطلاعات منحصر به فرد، ارزشمند، مفید و قابل فهم ارائه می دهد توسط موتورهای جستجو بیشتر در معرض دید قرار می گیرند.موتورهای جستجو ارزش بیشتری برای وبسایت هایی که تفاوت ایجاد میکنند نسبت به دیگران(البته در جهت درست) و اطلاعات واقعی به مردم می دهند،قائل است.

20- محتوا را براساس نیاز کاربران خود تهیه کنید. همه محتواها برای تمامی مخاطبان وبسایت جالب نیستند.وبسایت ها مخاطبان مختلفی دارند که باید برای طیف عظیمی از آنها محتوا تولید کرد،اما این را به یاد داشته باشید اگر برای مثال در حوزه IT فعالیت می کنید باید مخاطبتان را مهندسان آی تی و افراد با علم جامعه قرار دهید و برای همه آنها چه مبتدی چه حرفه ای محتوای در خور داشته باشید.سایتی که در حوزه آی تی فعالیت می کند به هیچ وجه نیاز نیست که وارد حوزه ای همچون بازرگانی شود و باید تمرکز خود را بر روی آی تی و طیف های مختلف کاربران در این حوزه بگذارد.

21-استراتژی محتوا را با دقت برنامه ریزی کنید. باید برای انتشار مطالب در سایت استراتژی وجود داشته باشد.نه فقط برای اینکه چه مطالبی در وبسایت باید انتشار پیدا کند بلکه زمان آنها هم باید مشخص شده باشد.به خصوص اگر وبلاگ داشته باشید باید حتما پلن هایی برای پست گذاشتن و تولید محتوا داشته باشد. برای تولید محتوای خود نقشه راه در نظر بگیرید تا در میان راه دچار مشکل نشوید،تولید محتوا باید پیوسته صورت پذیرد.

22- محتوا باید برای خواندن آسان باشد. در اینترنت مردم بیشتر مایلند که متون را اسکن و روخوانی کنند تا اینکه با دقت به مطالعه مطالب بپردازند.این دلیل اصلی است تا ساختار نگارشی محتوای خود را به صورت واضح و قابل فهم ارائه کنید.ازتیتر،عناوین و دسته بندی،بالت(نقطه های سیاه که برای نامبردن در متون استفاده می شود)،متون پررنگ(Bold )،پاراگراف بندی برای ساختار متون وبسایت خود استفاده کنید. همچنین سعی کنید متون خود را شاداب تر و زنده تر کنید.استفاده از عکس،استفاده از مثال ها و داستان های واقعی،ویدئو و موارد دیگر اثر مثبتی را بر روی ذهن کاربران سایت خواهد گذاشت.درج کلمات کلیدی در متون نباید فراموش شود.

23- مراقب محتواهای کپی شده و تکراری در وبسایت باشید. محتوای تکراری،به متن و مضمون های تکرار شده در وبسایت ها یا URLهای مختلف می گویند،که موتورهای جستجو به شدت مخالف آنها می باشند و امکان دارد رتبه وبسایت را به شدت تنزل ببخشد. البته برخی اوقات جلوگیری از تکراری بودن محتوا بسیار دشوار است،برای مثال وبسایت های فروشگاهی که محصولات مشابهی دارند که توضیحات یکسانی دارند و تنها در رنگ یا اندازه متفاوت می باشند. در موارد این چنینی روش هایی وجود دارد که توسعه دهندگان وب می توانند از تکراری شدن محتوا جلوگیری کنند.استفاده از تگ کانونیک به موتورهای جستجو نشان می دهد که کدام صفحات در ارتباط با محتوای اصلی می باشند تا آنها را تکراری احتساب نکند.بدین وسیله سئو به مشکلی برنمیخورد و می توان تا 301 محتوای تکراری ایجاد کرد که به جای اینکه به صفحات مختلف با محتوای تکراری باشد،موتورهای جستجو را به یک صفحه واحد هدایت می کند.

لینک سازی بسیار مهم است 24- ساخت بک لینک های سالم برای وبسایت پیوندها و لینک های ورودی به وبسایت بعد از محتوا مهمترین بخش سئو می باشد که تاثیر بسیار بالایی در رتبه وبسایت دارد.در روزهای اولیه اجرای سئو بر روی وبسایت باید تصمیم بگیرید که از چه نوع استراتژی لینک باید استفاده کرد. پیوندهای صفحات خود را در وبسایت هایی قرار دهید که هم با سایت شما مرتبط باشند و هم شناخته شده و معتمد باشند.

25- قدرت را از سایت های باکیفیت دریافت کنید. فقط پیوندهایی که در سایت های باکیفیت و مطمئن وجود دارند می توانند حجم عظیمی ترافیک را به سمت صفحات ما سوق دهند و روی رتبه بندی ما اثر بگذارند.اگر یک وبسایت قدرتمند به سایت شما متصل باشد،این قدرت به وبسایت شما هم منتقل می شود. موتورهای جستجو اعتماد بیشتری به سایت شما پیدا می کنند و زمانی که سطح اطلاعاتی وبسایت را در سطح خوب تشخیص دهند،علاقه بیشتری به افزایش رتبه آن وبسایت در نتایج جستجو پیدا می کنند. به یاد داشته باشید که همیشه کیفیت مهمتر از کمیت خواهد بود.محتوای ضعیف،پیوندهای ضعیف و هرز بودن اطلاعات برای اینکه وبسایت خود را فقط خالی نگذاریم هیچ کمکی به سئو ما نخواهد کرد بلکه امکان ثبت نمره منفی برای وبسایت ما را دارد.

26- با لینک ها به مردم کمک کنید. زمانی که شما به دیگران کمک می کنید،برای مثال اطلاعات خود را به اشتراک می گذارید،نظریه ارزشمند ارائه می دهید،نکات یا ابزاری را به راحتی در اختیار دیگران قرار می دهید و کارهایی از این قبیل؛همیشه برای شما بازگشت های مثبتی خواهد داشت.کاربران معمولا از این قبیل کارها حمایت می کنند و می توان با برخی از آنها در تبادل لینک تعامل کرد.

27- محتوایی ایجاد کنید که مردم دوست داشته باشند به آن پیوند داشته باشند. همانطور که قبل تر اشاره شد،اگر به بازدیدکنندگان اطلاعات درست و مفید بدهید،آنها از اینکه این اطلاعات را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارند خوشحال خواهند شد؛حتی نیاز نیست که از آنها این درخواست را داشته باشید.بدین وسیله لینک های طبیعی ورودی دریافت میکنید که موتورهای جستجو مشتاق این لینک ها می باشند.

28- با وبسایت هایی از جنس خودتان مبادله داشته باشید. موتورهای جستجو الگوریتم های هوشمندی دارند.اگر شما سعی کنید با سایت های غیرمرتبط تبادل لینک داشته باشید(حتی اگر وبسایتی معتبر و قابل اطمینان باشد)،موتورهای جستجو برای این سبک از لینک ها امتیازی را در نظر نمی گیرند. این بسیار مفیدتر است که با وبسایتها و شرکت هایی که از جنس کسب و کار شما هستند ارتباط برقرار کنید.

29- در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشید. این مسئله تا حد زیادی درست است که شبکه های اجتماعی نمی توانند در حد چشمگیری ترافیک را وارد سایت کنند اما بدین معنی نیست که تاثیر مستقیمی روی رتبه بندی وبسایت ندارد.حضور برند کسب و کار در رسانه های اجتماعی می تواند تا حد خوبی ترافیک را افزایش دهد و حداقل آوازه برند شما را گسترش خواهد داد.

30- به دنبال فرصتی برای تبادل وبلاگ های مهمان باشید. مهمانی وبلاگ ها روشی محبوب تر و نسبتا مطمئن تر نسبت به تبادل لینک می باشد.وبلاگ نویس باید پستی را به وبلاگ همنوع دیگری ارائه دهد.از این طریق آنها می توانند به طور رایگان لینک های سایت خود را در این وبلاگ ها قرار دهند.با اینکار وبلاگی که در آن پست قرار داده شده مطلب مفیدی را به وبلاگ خود اضافه کرده و هم پیوندی از وبسایت نویسنده پست در صفحات دیگر قرار گرفته است. البته اگر می خواهید این تکنیک برای شما کار کند،تنها راه این است که پست های با کیفیت را در وبلاگ های با کیفیت و مرتبط قرار دهید؛چرا که نسبت به وبلاگهای عمومی که هر موضوعی در آنها قرار دارد بسیار کاربردی تر خواهد بود.

31- رقیبان خود را زیرنظر داشته باشید. همیشه به رقیبان خود توجه داشته باشید.تحقیق کنید و متوجه شوید که برای بهینه سازی وبسایت خود از چه کلمات کلیدی برای ارتقای رتبه استفاده کرده اند.بررسی کنید وبسایت هایی که در رتبه بالا قرار دارند چه محتواهایی را انتشار داده اند. در مباحث سئو باید به کارهایی که رقبا انجام می دهند توجه ویژه داشت اما خلاقیت در سئو از اهمیت خاصی برخوردار است.

نتیجه گیری امیدواریم نکات گفته شده به شما در جهت بهینه سازی وبسایت کمک کند.وبسایتهایی که قبلا کارهای مربوط به سئو را انجام داده اند،می توانند برای بهبود و تصحیح بخش های سئو از نکات بالا استفاده کنند.

مطالب مرتبط

 

اکتبر 9, 2017
info [ at ] arvinkaren.com
تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، واحد 9
22372536 - 22362640 - 22352431
کلیه حقوق محفوظ است