سئو یا همان بهینه سازی وبسایتها به تکنیکهایی گفته می شود که برای افزایش رتبه وبسایت چه برای کسب و کارهای بزرگ چه کوچک بکار برده میشود.به وسیله این تکنیکها میتوان محبوبیت سایت و میزان دیده شدن آن در موتورهای جستجو را افزایش داد تا افراد بیشتری وارد وبسایت ما شود و کاربر بیشتر منجر به منافعی برای صاحبان وبسایت میشود.هر کسی که میخواهد وبسایتش در رتبه های بالا در موتورهای جستجو قرار بگیرد باید حتما از این تکنیکها بهره ببرد.
به طور کلی 3نوع مختلف سئو وجود دارد که هر کدام شامل روشهای مختلفی میباشند که به معرفی آنان خواهیم پرداخت.
سئو کلاه سفید این سبک از بهینه سازی که محبوبترین روش بهینه سازی وبسایت ها برای موتورهای جستجو است شامل تکنیکهایی اخلاقی است که قصد دور زدن دستورالعملهای موتورهای جستجو را ندارند.کارهایی که در این روش انجام میشود تماما در راستای قوانین وضع شده توسط موتورهای جستجو میباشد. پایبندی به این روش باعث میشود تا در پایان وبسایتها هدف اصلیشان رضایت کاربران باشد و طبیعتا پیشرفت وبسایت هم به دنبال دارد.این سبک از بهینه سازی بر روی کیفیت بالای محتوا،بهینه سازی کدهای HTML ،بازاریابی و تحقیق و… تشکیل شده است که این اعمال باعث بالا رفتن کیفیت وبسایت میشود. این روش به صورت تدریجی و آرام صورت میگیرد اما نتایج آن در رتبه بندی ثابت ،پایدار و البته مطمئن تر است.
سئو کلاه سیاه این روش همانطور که از اسمش مشخص است کاملا مخالف سئو کلاه سفید است.در مقوله هک هم چنین دسته بندی وجود دارد که به هکرهایی که قصد خرابکاری را دارند هکرهای کلاه سیاه میگویند. در سئوی کلاه سیاه برای افزایش رتبه در موتورهای جستجو سعی میشود تا از ضعف های مختلف موتورهای جستجو بهره ببرند.هیچ یک از روشهای این سبک از سئو توسط موتورهای جستجو بخصوص گوگل(قدرتمندترین موتور جستجوی حال حاضر دنیا) به هیچ عنوان توصیه نشده است.صحت و سلامت اخلاقی این روش کاملا مخالف توصیه های موتورهای جستجوست.استفاده از روشهای سئو کلاه سیاه که شامل روشهایی همچون انباشتن کلمات بیهوده در محتوا،لینکهای هرز(دروغین و یا تبادل با وبسایتهای کم کیفیت)،متون مخفی،پیوندهای مخفی و… است. استفاده از هرکدام از این روشها میتواند به سرعت نتایج خوب وغیرقابل باوری را به همراه داشته باشد اما پایداری این روش کوتاه تر از چیزی است که فکرش را کنید.این افزایش رتبه به سرعت از بین میرود و علت این است که الگوریتمهای گوگل هر کدام وظیفه بازبینی یک قسمت از وبسایت هارا دارند به صورت دوره ای معمولا کوتاه مدت انجام می شود و اگر سایتی را متخلف تشخیص دهند،آنرا حتما جریمه میکنند.
سئو کلاه خاکستری این سبک جزء هیچکدام از روشهای بالا نیست و میتوان این روش را بین سئوی کلاه سفید و کلاه سیاه دانست.برخی از شرکتهایی که در زمینه سئو فعالیت دارند ممکن است تحت فشار کارفرمایان و صاحبان وبسایتها از این روشها استفاده کنند.برای مثال خرید لینک از دید موتورهای جستجو قانونی نیست و هر دو طرف معامله توسط موتورها جریمه میشوند اما تبادل لینک بین دو وبسایت جزء این قانون نمیشود و حتی موتورها طرفدار تعامل لینک بین وبسایت ها میباشند. حال به معرفی انواع روشهای پرکاربرد هر کدام از این سبک ها میپردازیم.
سئوی کلاه سفید(White hat SEO ) در این سبک برای بهره بردن از مزیتهای این روش،معمولا تمامی تکنیکها باهم پیاده سازی می شوند تا نتیجه بهتری حاصل شود.شرکت آروین کارن مفتخر است که با 15سال سابقه مدیران و پرسنل آن در حوزه طراحی وب و سئو با استفاده از این سبک از بهینه سازی،توانایی جای دادن وبسایتها را در میان برترین و بالاترین رتبه ها را دارد. همچنین ما بیشتر سعی میکنیم در این مقاله به این سبک از سئو بیشتر بپردازیم،چرا که همیشه برای رسیدن به موفقیت دائمی بهتر است که از روشهای مطمئن استفاده کرد. این سئو را میتوانیم به دو بخش تقسیم کنیم و بعد به توضیح آن بپردازیم.
سئو درون صفحه به هر کاری که شما درون وبسایت خود با کنترل کامل برای ارتقای رتبه آن انجام میدهید گفته می شود مانند عناوین صفحات،پیونددهی داخلی،تگ های متا،توضیحات متا و… سئو برون صفحه به مجموعه عملیات هایی گفته میشود که خارج از محیط وبسایت خودمان و یا مشارکت دیگران جهت بهتر شدن رتبه و گرفتن امتیاز مثبت صورت میگیرد.شبکه های اجتماعی،ارسال مقالات،شرکت در انجمن ها و وبلاگ های سایت های مختلف و … جزء این دسته از بهینه سازی میباشند. در این مقاله قصد داریم به طور کامل روشهای این دو را بررسی کنیم تا دیگر نیازی به منبع دیگری برای فهم کامل این موضوع نباشد.فراموش نکنید که ما در حال بررسی در مورد خانواده و زیر مجموعه سئو کلاه سفید میباشیم. انواع سئو درون صفحه
1-عنوان صفحه عنوان صفحه مهمترین فاکتور سئو برای وبسایت است.هر کدام از صفحات و پست ها باید عنوان منحصر به فرد خود را داشته باشد،که حتما باید کلمات کلیدی آن صفحه در عناوین گنجانده شود. برای مثال فرض کنید شما میخواهید دستور پخت یک کیک شکلاتی را بعنوان پست قرار دهید،برای اینکه کلمه کلیدی را در عنوان صفحه خود قرار دهید میتوانید برای مثال از عنوان”دستور پخت کیک شکلاتی جدید” یا “دستور پخت آسان کیک شکلاتی” یا “چگونه یک کیک شکلاتی خوشمزه درست کنیم” استفاده کنید.همانطور که مشاهده میشود کلمات کلیدی دستور پخت،کیک،شکلاتی در تمامی عناوین هستند. به خاطر وجود این کلمات کلیدی شانس قرار گیری وبسایت شما در معرض دید موتورهای جستجو زمانی که کاربری جمله دستور پخت کیک شکلاتی را جستجو میکند،افزایش می یابد.
2-توضیحات متا توضیحات متا همان نوشته ای است که برای توضیح بیشتر در نتایج موتورها در زیر عناوین نوشته میشود،که اکثر مردم به اهمیت آن برای سئو پی نبرده اند و برخی هم حتی از نوشتن آن صرف نظر میکنند. این توضیحات میزان ارتباط محتوا،کلمات کلیدی و کلمات جستجو شده کاربر در موتورجستجو را نشان میدهد.زمانی که کاربر نتایج جستجوی را در صفحه نمایش مشاهده میکند،این توضیحات میتواند او را جذب وبسایت شما کند و او متوجه میشود که کدام لینک را انتخاب کند تا بیشترین ارتباط را با خواسته او داشته باشد. همان کیک شکلاتی را که با کلمات کلیدی “دستور پخت کیک شکلاتی” مثال زدیم را توضیح میدهیم.”دستور پخت آسان ومرحله به مرحله کیک شکلاتی بسیار خوشمزه که با ارزانترین قیمت و سریع ترین زمان تهیه میشود.” توضیح متای بالا یک توضیح خوب برای موضوع بالاست.باید توجه داشت که توضیح نباید خیلی بلند باشد و حتما باید کلمات کلیدی را در بربگیرد.
3-تگ های متا برای هر صفحه از وبسایت میتوان چندین کلمات کلیدی را در قالب تگهای متا قرار داد.تگهای متا، همان کلمات کلیدی هستند که مضمون و نوع محتوای موجود در صفحه را توصیف میکنند.بهتر است کلماتی که بسیار مرتبط با مطلب هستند که بیشتر هم مورد جستجو قرار میگیرند از قبل طبق تحقیق انتخاب شوند.
4-ساختار URL URL مناسب هم یکی دیگر از بخشهایی است که متخصصین سئو اهمیت زیادی به آن میدهند.اگرURLهم تناسب و ارتباط خوبی با محتوا داشته باشد،آن مطلب توسط خزنده های موتورهای جستجو راحت تر پیدا میشود.تجربه ثابت کرده است که URL کوتاهتر کارایی بهتر برای موتورهای جستجو دارد،هرچند این تنها عامل برای مناسب بودن این بخش برای موتورها نیست اما بسیار مهم است که آنرا تا حد امکان کوتاه نگه داریم. URLهمان نوشته ای است که در قسمت بالای مرورگر نمایش داده میشود که قسمت اول آن نام دامنه و وبسایت و در ادامه کلمات کلیدی در آن می آید. https://arvinkaren.com/blog/ که متعلق به بخش مقالات سایت آروین کارن است یک URL است. اگر URL شامل کلمات کلیدی باشد،کارایی بهتری برای موتورهای جستجو دارد و نفوذ بسیار خوبی در جایگاه آن وبسایت دارد.
5-تگ های متن(H1,H2,H3,… ) زمانی که مقاله نوشته میشود،محتوای نوشته باید به قسمتهای مختلف تقسیم شود و پاراگراف بندی رعایت شود تا مطالعه آن برای خوانندگان به سهولت انجام شود.هر کدام از این تگها برای قسمت های مختلف سایت نظیر سرتیتر،تیتر،لید و… کاربرد دارد. به صورت عمومی تگهای H1 برای عنوان اصلی صفحه رزرو هستند.موتورهای جستجو ازاین تگها برای تشخیص اهمیت محتوای متن شما استفاده میکنند،که به ترتیب شماره از اولویت اهمیت برخوردارند.برای همین است که عناوین اصلی از اهمیت زیادی برخوردارند.حتما سعی کنید درعناوین و تیترهای مطالب خود براساس اولویتی که دارند از تگ های H1,H2,H3 استفاده کنید.به وسیله این تگ ها خزنده های موتور جستجو میتوانند میزان اهمیت هر قسمت از سایت بخصوص تیترها را بفهمند و عملیات تشخیص ارتباط متون با خواسته کاربران بهبود میابد.
6-تراکم کلمات کلیدی استفاده از کلمات کلیدی در طول محتوای وبسایت بسیار بسیار مهم است چرا که به موتورهای جستجو کمک میکند که موضوع نوشته راجع به چه موضوعی است.البته از تکرار غیر طبیعی و بیش از حد کلمات کلیدی باید پرهیز کرد چرا که روبات های موتورهای جستجو این دست از صفحات را هرزنامه تشخیص داده و امکان اینکه رتبه وبسایت کاهش داشته باشد ویا حتی از حضور آن در موتور جستجو جلوگیری شود بسیار بالاست. برای اینکه از این اتفاق جلوگیری شود بهتر است تراکم کلمات کلیدی نسبت به متن 2 تا 5 درصد باشد.
7-بهینه سازی عکس استفاده از عکس جذابیت خاصی به صفحات شما میدهد و میتواند متون را از حالت کسالت بار خود در بیاورد و بازدیدکننده حس بهتری داشته باشد.شما میتوانید از عکسها برای بهبود سئوی وبسایت خود استفاده کنید. تمامی عکسها در وبسایت مانند متن،عنوان دارند که اهمیت آن دقیقا مانند اهمیت عنوان متن برای موتورهای جستجوست.کلمات کلیدی مرتبط در عکسها به بازدیدکنندگان اینترنت کمک میکند تا عکسهای شمارا در Google Images راحت تر پیدا کنند.همچنین میتوان برای عکسها توضیحات نوشت تا در موتورهای جستجو از سئوی بهتری برخوردار بوده و بیشتر در معرض دید موتورها قرار بگیرند.
8-پیونددهی داخلی اغلب مردم گمان میکنند که فقط پیوند دهی به وبسایتهای خارجی مهم است و لینکهایی که به صفحات دیگر در داخل وبسایت وجود دارد چندان در بحث بهینه سازی مهم نیست؛این تصور کاملا غلط است. این کار2 مزیت مهم دارد:اول اینکه بازدیدکننده وبسایت میتواند به راحتی به صفحات مختلف که احتمال به موضوع جستجو شده آنان مرتبط است بروند،و برای پیدا کردن آن مطلب دچار صرف زمان بیشتر نشوند.دوم اینکه خزنده های موتورهای جستجو سریعتر و راحت میتوانند به صفحات مختلف وبسایت دسترسی داشته یاشند و این یک امتیاز مثبت برای وبسایت محسوب میشود.
انواع سئو برون صفحه
1-سایتهای شبکه اجتماعی شبکه های اجتماعی این روز ها بیش از پیش گسترده شده اند.به وسیله تبلیغات و بازاریابی در این شبکه ها میتوان نام برند و کسب و کار خود را معرفی و آنرا در سطح اینترنت گسترش دهیم.شما نیاز دارید تا در شبکه های اجتماعی پرکاربر و محبوب نظیر FaceBook,LinkedIn,Twitter,Google+,Instagram ثبت نام و یک پروفایل شخصی برای کسب و کار خود داشته باشید.افزایش مخاطبان،تعامل و ارتباط وبه اشتراک گذاری مطالب با دوستان و مشتریان از طریق این شبکه ها و از همه مهمتر معرفی و توسعه شبکه از این طریق مزایای استفاده از شبکه های اجتماعی است که موتورها جستجو به این مبحث خیلی علاقه مند میباشند.
2-وبلاگ نویسی وبلاگ و مقاله نویسی یکی از بهترین کارهایی است که عامل معرفی وبسایت شما در اینترنت میشود.به وسیله یک مقاله خوب و مفید میتوان به بازدید کنندگان این بهانه را داد که با توجه به رضایتی که از مطالب ما داشته اند، آنها بازهم برای مطالعه دیگر مطالب به سراغ وبسایت ما بیایند.اگر این اتفاق بصورت مداوم اتفاق بیافتد باعث بیشتر دیده شدن توسط موتورهای جستجو میشود و در افزایش رتبه و کسب نمره مثبت تاثیر دارد چون این موتورها باید مطالب جدید شما را در پایگاه داده خود بروزرسانی کند؛زمانی که متوجه بروز بودن وبسایت و مطلب گذاری مداوم شما شود،دید خوبی نسبت به وبسایت شما پیدا میکند. نکته: وبلاگ ها باید منحصر به فرد و تعداد آنها زیاد باشد.
3-بازاریابی وبلاگ نوشته ها و کامنت ها در وبلاگهای مرتبط با کسب و کار شما جای مناسبی است تا پیوندهای صفحات خود را در آن قرار دهید.این لینکها باعث میشود تا خزنده های موتورهای جستجو به سایت شما هدایت شوند و نمرات مثبت را برای سایت شما در نظر بگیرند.
4-بازاریابی در انجمنها انجمنها و اتاقهای فکری آنلاین که مربوط به کسب و کار شماست را بیابید.به سوالات افراد در پستها پاسخ بدهید،به افراد پیشنهاد بدهید و آنهارا کمک کنید.این عمل نشان دهنده حرفه ای بودن و خبره بودن شماست،در نوشته های خود پیوندهای صفحه خود را برای راهنمایی بیشتر قرار دهید تا خزنده های موتورهای جستجو مانند مورد بالا شما را بیشتر مشاهده کنند.
5-ارسال و معرفی وبسایت به موتورهای جستجوی بزرگ زمانی که وبسایت شما آنلاین و فعال باشد موتورهای جستجو وبسایت شما را پیدا میکنند و در نتایج خود جای میدهند،اما اینکار توسط آنان زمانبر است.برای اینکه سرعت کار شما زیاد شود و در این صنعت از دیگران عقب نیفتید بهتر است تا وبسایت خود را به موتورهای جستجوی بزرگ نظیر گوگل،یاهو و بینگ(Google,Yahoo,Bing ) ارسال کنید.
6-پیونددهی پیوند دهی دیگر روش محبوب معرفی وبسایت است.اگر واقعا در صفحات مطالب مفید ومنحصر به فرد وجود داشته باشد،دیگر افراد علاقه مند میشوند تا در وبسایت خود پیوندی از مطالب شما وجود داشته باشد. اگر مطالب را از سایتی دیگر کپی کردید،فراموش نکنید که حتما منبع آنرا ذکر کنید.اگر مطمئن هستید که محتوای درون وبسایت شما مفید،صحیح و موثق است به دیگران اجازه دهید تا پیوند صفحه شما را در وبسایت خود قرار دهند.ضمن اینکه اگر شما از صحت و کارایی مطلبی اطمینان دارید بهتر است لینک آن صفحه از وبسایت دیگر را در مقالات و محتوای خود قرار دهید.
7-به اشتراک گذاری عکس اگر شما از عکسی استفاده میکنید که اختصاصی متعلق به وبسایت شماست،میتوانید در وبسایتهای بزرگ اشتراک عکس آنها را قرار دهید.دیگر مردم میتوانند عکسها را ببینند و نظرات خود را بنویسند؛و البته تعدادی از آنها در صورت تمایلشان به وبسایت ما سر میزنند.سایتهای بزرگ اشتراک گذاری عکس مانند Flicker,Picasa,Photo Bucket و… میباشند که میتوان عکسها و تصاویر را در آن قرار داد.
8-بازاریابی ویدئویی دقیقا مانند بازاریابی تصاویر است؛اگر شما ویدئویی دارید که در سایت خود استفاده میکنید که میتواند معرف شما هم باشد،میتوانید آنهارا در وبسایتهای به اشتراک گذاری فیلم نظیرYoutube , Vimeo قرار دهید.این راه حل خوبی است تا دیگران بتوانند محتوای وبسایت شما را بطور تقریبی بشناسند.
9-ارسال مقالات اگر شما مقاله خوبی نوشته اید میتوانید آنرا به وبسایتهای عمومی اشتراک مقاله بفرستید. Ezine,Go Articles,Now Public و موارد دیگر از معروفترین این سبک از وبسایت ها میباشند.این اتفاق میتواند ترافیک خوبی را راهی وبسایت کند.
در هر دو روش سئوی درون صفحه و برون صفحه(سئو کلاه سفید) روشهای دیگری هم وجود دارد که ما به توضیح مهمترین و رایجترین آنان پرداختیم.
سئوی کلاه سیاه(Black hat SEO )
1-پنهان کاری(Cloaking ) مخفی کاری زمانی رخ می دهد که وبسایتها تنها یک نسخه از وبسایت را برای تمامی کاربران اینترنت به نمایش میگذارند اما برای موتورهای جستجو چنین نیست و نسخه های مختلفی را به آنان معرفی میکنند و نشان میدهند.صفحات مخفی شده به وسیله کلمات کلیدی و عبارات به منظور افزایش رتبه فشرده شده اند.این کار توسط برنامه های مخفی کننده انجام میشود بدین صورت که آدرس IP طرف درخواست کننده را در پایگاه داده ای که دارد که در آن پایگاه داده آدرس IP روباتهای موتورهای جستجو وجود دارد،مقایسه می کند.اگر آدرس IP با یکی از آدرس های در لیست روبات ها تطابق داشت،به سرعت صفحه ای ارائه میشود که برای روباتهای موتورهای جستجو از قبل آماده شده بود و موجب فریب روباتها میشود.
2-هرز نویسی(کلمه کلیدی) هرز نویسی(کلمات کلیدی) بدین معنی است که در محتوای وبسایت لیس طولانی از کلمات کلیدی پرکاربرد و کدها بنویسیم،اما محتوا بی معنی و مفهوم و غیر قابل خواندن باشد.احتمال زیاد صفحات وبی را مشاهده کرده اید که در یک پاراگراف یک حرف مشخص بارها تکرار شده است. برای مثال:”ما بهتین هدایای روز پدر را برای روز پدر میفروشیم.اگر شما به برای جشن گرفتن روز پدر به دنبال هدیه میگردید ما هدایای روز پدر فوقالعاده ای را برای روز پدر داریم.” کاملا مشخص است که در مثال بالا وبسایت قصد دارد با کلمه کلیدی(روز پدر) رتبه خود را نسبت به این جستجو افزایش دهد.در متن بالا هیچ نکته مفید و قابل برداشتی وجود ندارد،همانطور که مشاهده میکنید این وبسایت بیشتر منافع خود را مد نظر دارد و برای او کاربران اهمیتی ندارند.البته اگر تعداد این تکرارها زیاد باشد گوگل سایت را کاهش رتبه داده و حتی امکان دارد آنرا حذف کند.
3-متن مخفی اگر متنی یا پیوندی برای بازدیدکننده وبسایت غیرقابل مشاهده اما برای عنکبوت های(روبات ها) موتورهای جستجو قابل مشاهده باشد را متن مخفی میگویند.در گذشته برخی مردم به راحتی میتوانستند یک متن بسیار کوتاه و ساده که از یک نوع و اندازه فونت باشد و تنها یک رنگ درآن استفاده شده،در وبسایتها جای دهند؛که موتورهای جستجو با طرح ریزی الگوریتم هایی به مقابله با آنها پرداختند.سئو کاران کلاه سیاه با استفاده از CSS متن هارا درون تگ های <div > قرار میدهند تا آنها نمایش داده نشود.این کار باعث می شود که متون بری کاربران اینترنت مخفی اما برای روباتها قابل خواندن باشد و آنها تصور کنند که واقعا متن کاملی در وبسایت وجود دارد.البته موتورهای جستجوی باهوش امروز به راحتی میتوانند آنها را تشخیص دهند و برای وبسایت ها جریمه در نظر بگیرند.
4-صفحات درگاه ورودی صفحاتی که درگاه ورودی هستند فقط و فقط برای امتیاز گرفتن از موتورهای جستجو از این روش استفاده می شود.این صفحات گاهی اوقات ظاهری بسیار زشت،پاراگراف پشت پاراگراف های بی معنی میباشند.برای تولید صفحات درگاه ورودی(Doorway Pages ) سئوکاران کلاه سیاه از نرم افزارهای مخصوص این کار استفاده میکنند. آنها چندین کلمه کلیدی را به نرم افزار میدهند و نرم افزار با توجه به صفحات دیگر،صفحه را تولید می کند.این صفحات معمولا بی معنی و مفهوم هستند و صرفا چندین جمله می باشند که در آنها کلمات کلیدی برای جذب کاربر و بالا رفتن ترافیک وجود دارد.
5-صفحات راهنما(تغییر مسیر) Redirect Pages همان صفحات تغییر مسیر دهنده هستند که اکثرا به اسم همان Redirect میشناسیم. در این صفحات صرفا اطلاعات جالب و مفیدی برای مردم وجود ندارد؛چون معمولا به صورت ناخواسته بازدیدکنندگان را به صفحات دلخواه خود هدایت می کنند. روش این صفحات بدین گونه است که زمانی که شما روی یک صفحه کلیک میکنید و آنرا باز میکنید،صفحه دیگری در مرورگر بدون اینکه شما قصد باز کردن آنرا داشته باشید برای شما باز میشود و شما به آن صفحه هدایت میشوید.این ورود ناخواسته ی کاربران به صفحات موجب افزایش ترافیک ورودی به وبسایت و بالا آمدن رتبه وبسایت میشود و پس از اینکه این اتفاق افتاد انها میتوانند درج اطلاعات مفیدتری برای وبسایت داشته باشند.
6-محتوا و وبسایتهای تکراری محتوای تکراری بدین معناست که چندین سایت محتوایی عینا تکراری داشته باشند و یا حتی اطلاعات و جمله بندی های مشابه اما کمی تغییر در کلمات کلیدی آنها وجود داشته باشد.اگر موتورهای جستجو این اتفاق را ببینند تمامی سایتها را جریمه خواهند کرد.این یعنی موتورها تمایزی برای اینکه ابتدا کدام وبسایت آن مطلب یا محتوا را قرار داده اند قائل نیستند؛پس باید خود درج کنندگان مطلب به دنبال این مسئله باشند که آیا کسی محتوای آنها را کپی کرده است یا خیر؟ برای اینکار باید قسمتی از محتوای خود را در موتورهای جستجو کپی کنیم تا ببینیم آیا در نتیجه متن ما مشاهده میشود.اگر متن خود را مشاهده کردیم میتوانیم ادامه ماجرا را از طریق لینک www.google.com/dmca.htmlپیگیری کنیم.
7-لینک دهی به وبسایت های غیرمرتبط و یا ضعیف لینک دهی اگر به صورت اصولی و اخلاقی انجام شود بسیار مفید است؛هم برای کاربران که میتوانند به مطالب دیگر دسترسی داشته باشند و هم وبسایتها که میتوانند از موتورها امتیاز بگیرند.اما برعکس اگر به سایت های بد و ضعیف پیوند داشته باشید،بی شک برای وبسایت کاهش رتبه در پی خواهد داشت.اگر در پیوند دادن در مطالب خود دقت نکنید،به راحتی خیلی از امتیازها و ارتقای رتبه ای که در طولانی مدت کسب کرده بودید را از دست خواهید داد. پس جدا از پیوند دادن در مطالب خود به وبسایتهایی که از تکنیکهای هرز استفاده میکنند و در گوگل رتبه پایینی دارند خودداری کنید.
سئو کلاه خاکستری(Grey hat SEO )
به معرفی چند مورد از این سبک صرفا جهت آشنایی بیشتر میپردازیم،زیرا نسبت به روشهای دیگر کمتر استفاده میشود.
استفاده از شبکه های اجتماعی این روش در گذشته که بسیار صورت میگرفت بدین گونه است که به وسیله آدرس های مختلف وارد شبکه های اجتماعی میشوید و روی مقالات و لینک هایی که در آنجا قرار دادید کلیک میکنید و وارد صفحه وبسایت خودتان میشوید.
طراحی مجدد سایت متخصصین سئو توصیه میکنند که هرچند سال یکبار وبسایت خود را طراحی مجدد کنید.تعویض کدها و تغییر و بروزرسانی عکسها و قالب سایت باعث میشود تا موتورهای جستجو گمان کنند که مطالب منحصر به فرد و جدیدی به وبسایت اضافه شده و امتیاز بالا و خوبی برای آن در نظر میگیرند.
خرید دامین دامینهای زیادی وجود دارد منقضی شده اند و یا قیمت خیلی پایینی دارند.میتوانید آنهایی که با موضوع وبسایت شما تناسب دارند و مرتبط است را خریداری کنید و آدرس وبسایت خود(پیوندها) را درون آنها قرار دهید،یک انجمن تشکیل دهید و پیوندهای خود را درون آن قرار دهید و… از دید دیگری میتوان سئوی کلاه خاکستری را به طوری خنثی نامید.یعنی اگر روشی فقط بدنبال افزایش کاربر وبسایت باشد اما قصد فریب کاربر و موتورهای جستجو را نداشته باشد،میتوان در این دسته جای داد.
امیدواریم با انتخاب روشهای مناسب و سپردن آن به افراد متخصص و البته شکیبا بودن در این قضیه به مقصود خود در دنیای وب و تکنولوژی برسید.
سپتامبر 4, 2017