طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

نگاه گذرایی به تعریف خرید و فروش اینترنتی می پردازیم.

خرید آنلاین شکلی از تجارت الکترونیک است که به خریدار اجازه میدهد به طور مستقیم و از راه اینترنت و به وسیله مرورگر اینترنت محصول یا سرویسی را خریداری کند.خریداران یا به طور مستقیم وارد وبسایتی می شوند و به دنبال محصول مورد نظر خود می گردند، ویا با جستجو در موتورهای جستجو مانند گوگل و وارد کردن نام محصولی که می خواهند، فروشگاه هایی که آن محصول را دارند برایشان نمایش داده می شود.خصوصا در سال های اخیر مشتریان قادرند به وسیله طیف وسیعی از دستگاه ها و کامپیوترها مانند رایانه های شخصی، لپ تاپ ها، تبلت ها و تلفن های هوشمند خرید های اینترنتی خود را انجام دهند.

خرید اینترنتی همانند خرید در یک مرکز تجاری یا یک مغازه خرده فروشی است که خریدار با دادن پول، محصول را دریافت می کند که به این فرآیند اصطلاحا “Business-to-Customer ” وبه اختصار (B2C ) می گویند.اگر فروش محصول یا خدمات توسط شرکتی به شرکت دیگر صورت پذیرد به آن “Business-to-Business “(B2B ) می گویند.در اکثر فروشگاه های اینترنتی معتبر مشتری توانایی انتخاب محصول یا سرویس، دیدن عکس ها و تصاویر محصولات، به همراه دریافت اطلاعات و خصوصیات آنها، قابلیت ها و قیمت را دارد. در فروشگاه های آنلاین معمولا مشتریان می توانند به وسیله قابلیت های جستجوی پیشرفته بر اساس مدلی خاص، برند یا قیمت محصول موردنظر را پیدا کنید.برای انجام شدن خرید اینترنتی مشتریان ابتدا باید به اینترنت دسترسی داشته باشند و همچنین یکی از امکانات پرداخت آنلاین رادارا باشند، مانند داشتن کارت اعتباری بانک به همراه رمز دوم آن. فروشگاه های اینترنتی برای ارسال محصول عموما دو روند را پیش می گیرند.برای محصولات فیزیکی مانند پوشاک یا کتاب،فروشگاه های اینترنتی محصول را برای مشتریان ارسال میکنند در صورتی که برای کالاهای دیجیتال که حالت فیزیکی ندارند مانند موسیقی یا نرم افزار معمولا آنرا از طریق اینترنت به حساب کاربری مشتری ارسال می کنند یا لینک دانلود اختصاصی را به آن ها می دهد.

تاریخچه خرید آنلاین 1979 -هر رشته و کسب و کاری در دنیا یک بنیانگذار و یک قهرمان دارد؛کسی که از جایی نامعلوم با کمترین امکانات می آید و اثری خارق العاده و جاودانه از خود به جا می گذارد.تجارت الکترونیک هم یک قهرمان دارد به نام مایکل آلدریچ(Michael Aldrich ).او در سال 1979 قدم زنان به همراه همسرش از جلوی یک سوپرمارکت عبور می کردند.ناگهان ایده ای به ذهن او خطور کرد که دنیای الکترونیک را تغییر داد. آلدریچ تصمیم گرفت یک تلویزیون محلی به همراه یک کامپیوتر و چند خط تلفن را به هم متصل کند و با این مدل شروع به فروش آنلاین مواد غذایی کرد.مشکلات زیادی در میان راه برای آنها به وجود آمد اما در پایان توانستند کسب و کار خود را به وسیله این مدل با موفقیت انجام دهند. 1981 -در این سال تامسون هالیدیز(Thomson Holidays ) توانست اولین مدل B2B را پیاده سازی کند و 66مسافر را از سرتاسر انگلستان برای مسافرت و تور جمع کند.این مسافرین قادر بودند در بروشور آنلاین تامسون شرایط سفر و امکاناتی که به آنها ارائه می شد را استخراج کنند. 1982 این سال را باید به نام فرانسه نامگذاری کرد که توانست نام خود را در تاریخ ثبت کند.شرکت مخابرات و زیرساخت فرانسه Minitel را اختراع کرد که در این سال مهمترین اتفاق قبل از پدید آمدن سرویس WWW را رقم زد.به وسیله Minitel  مردم توانایی خرید، صحبت با یکدیگر، مشاهده اسناد و قبوض تلفن و جستجو کردن های ابتدایی آنلاین را داشتند. 1984 -در سال 1984 اولین سیستم خرید آنلاین براساس مدل B2C (Business-to-Customer ) توسط Tesco صورت گرفت. 1987 -در این سال یک پایگاه و حساب کاربری بازرگانی فروش نرم افزار آنلاین به وجود آمد که از طریق آن برنامه نویسان و توسعه دهندگان می توانستند نرم افزارهای خود را به فروش برسانند.اسم آن SWREG بود و در حال حاضر یکی از قدیمی ترین نرم افزارهای فعال می باشد. 1990 -در این سال اولین مرورگر وب مشخص شد.نام این مرورگر WorldWideWeb نام داشت که بعدها به Nexus تغییر نام داد.Nexus همچنین یک ویرایشگر برای کدنویسان وبسایت ها محسوب می شد.در آن روزها نکسوس تنها برنامه ای بود که برای دسترسی به اینترنت در فرمت گرافیکی استفاده می شد. در ابتدا این مرورگر برای دستیابی عموم مردم به گروه های خبری ایجاد شد. 1995 -در این سال وبسایت NSF شروع به ثبت نام های دامنه برای سایت ها کرد.در آن زمان تنها 12000 نام دامنه در اینترنت ثبت شده بود،اما با گذشت تنها 3 سال از این اتفاق یعنی در سال 1998، تعداد دامنه ها از عدد دو میلیون هم عبور کرد. 2000 به بعد -از سال 2000 به بعد اینترنت رشد بسیار چشمگیری داشته است و زندگی بسیاری از مردم را متحول کرد و بهترین و تاریخی ترین این تحولات پیشرفت گوگل بود؛و در حال حاضر اینترنت با فروشگاه های بزرگ و کوچک در حال رشد و پیشرفت است به طوری که در آینده خرید از طریق اینترنت به امری عادی و روزمره تبدیل خواهد شد.

10 کاری که در ابتدای فروشگاه اینترنتی باید انجام شود. شروع کردن و راه اندازی اینترنتی کار خیلی عجیب و سختی نیست و تنها مورد دشواری که در این بین وجود دارد اول از همه بحث بهبود رتبه وبسایت است(سئو) بعد آن تبدیل بازدیدکننده به مشتری(تبدیل) و در آخر نگهداری و تبدیل آنها به مشتری ثابت است(حفاظت). در ادامه 10 نکته را خواهیم گفت که باید برای فروشگاه اینترنتی خود به آنها توجه کرد:

سیستم خود را به دقت انتخاب کنید. سیستم فروشگاهی را انتخاب کنید که رایج است و امتحان خود را پس داده باشد، پشتیبانی قدرتمند داشته باشد و توسعه پذیری آن به سهولت انجام شود.سیستم فروشگاه ساز یا مدیریت محتوایی را انتخاب کنید که بتوانید به راحتی با آن کار کنید و کمترین نیاز به کدنویسی باشد. برای کنترل کامل سایت و کمترین استفاده از کد می توان از وردپرس(WordPress ) استفاده کرد.همچنین وردپرس افزونه های فروشگاه ساز بسیار قدرتمندی مانند Woocomerce یا Jigoshop دارد.همچنین می توان از سیستم های مدیریت محتوای فروشگاه ساز مانند OpenCart استفاده کرد. برای استفاده کردن از قالب های این برنامه ها یا بسیاری از افزونه های کاربردی آن ها باید هزینه پرداخت کنید اما خود این برنامه ها و سیستم ها رایگان می باشند. نکته: استفاده از قالب های آماده به هیچ عنوان توصیه نمی شود.برای داشتن یک سایت خوب، به خصوص وبسایت فروشگاه اینترنتی که به دلیل تراکنش های مالی بالا باید از امنیت و اطمینان بالایی برخوردار باشد، و به دلیل تعداد زیاد فروشگاه های اینترنتی در اینترنت، فروشگاهی که ما میخواهیم داشته باشیم باید منحصر به فرد و جذاب باشد، باید حتما از قالب های شخصی و اختصاصی استفاده کنیم.

بهینه سازی، بهینه سازی و بازهم بهینه سازی سرعت پایین بارگزاری سایت به معنای از دست رفتن مشتریان می باشد.قبل از هر چیزی به کارفرمایان توصیه می کنیم که طراحی سایت خود را از ابتدا به شرکت ها یا افراد متخصص این کار برون سپاری کنند تا از مشکلات آینده برای سایت تا حد امکان جلوگیری شود.سپس کار بهینه سازی برای موتورهای جستجو را به همان شرکت ها بسپارید تا آنها سریعتر و راحت تر سایتی را که خود طراحی کرده اند بهینه کنند و ایرادات آنرا برطرف کنند تا هم خریداران محصول از سایت راضی تر باشند و هم رتبه سایت در نتایج گوگل بالاتر نمایش داده شود.شرکت آروین کارن با طراحی سایت حرفه ای و تخصصی و پس از آن استفاده از آخرین متدهای بهینه سازی سایت،فروشگاه اینترنتی شما را در بین بهترین ها و بالاترین های این حوزه قرار خواهد داد.

منحصر به فرد باشید فروش و عرضه محصولات کمیاب ومنحصر به فرد شانس شما را برای معروف شدن افزایش خواهد داد.اشتباه بزرگ دراین راه اینست که محصولات و توضیحات وبسایت شما مانند محصول صدها سایت دیگر باشد.طبیعی است که مشتریان نیازهای خودشان را بیشتر از جاهایی که قبلا خرید کرده اند یا مشهورتر است تامین می کنند. اگر امکان این را ندارید که محصولی خودتان را ارائه دهید و مجبور به توزیع کالا یا خدمات تکراری هستید، می توانید با کمی بازنویسی توضیحات محصولات،سایت را منحصر به فرد کنید.عکس های خودتان را بگیرید به جای اینکه از عکس های تکراری اینترنت و سایت های دیگر استفاده کنید.

به رقبا توجه کنید این توجه و بررسی فقط نباید به سایت های تجارت الکترونیک و فروشگاهی ختم شود بلکه تمامی سایت ها باید بررسی و علل موفقیت آنها بررسی شود.به دنبال کلمات کلیدی که این سایت های موفق استفاده می کنند بگردید و درباره آنها تحقیق کنید و نتایج بدست آمده را مقایسه کنید. اگر در حوزه محصول یا خدمتی که می خواهید فعالیت کنید،سایت های ضعیف و قدیمی وجود داشته باشد ، این برای کسب و کار شما بسیار خوب می باشد، چرا که می توانید از ضعف های این سایت ها بهره بگیرید و به بهترین نحو سایت خود را طراحی کنید و به اصلی ترین رقیب آنها تبدیل شوید. اما از سوی دیگر اگر سایت رقبای شما به زیبایی و وضوح طراحی شده است؛باید زمان بیشتری بگذارید تا متوجه شوید که چگونه می توان با آنها رقابت کرد.چیزی را ارائه دهید که آنها هنوز عرضه نکرده اند.

سایت فقط برای فروش نیست همانطور که می دانید گستره وبسایت های فروشگاه اینترنتی بسیار زیاد است و مشتریان می توانند از هر سایتی که دلخواهشان است خرید کنند(دست در فروشگاه های اینترنتی زیاد است).مگر اینکه شما روی قیمت مانور دهید و رقابت کنید،که البته این کار هم بسیار دشوار است و نیاز به استراتژی های مناسب دارد؛چرا که سایت های زیادی هستند که می تواننداین کار انجام دهند و از طرفی هم اگر اجناس را ارزان قیمت عرضه کنید احتمال این وجود دارد که دچار ضرر و زیان شوید و برخی هزینه های طراحی و نگهداری سایت جبران نشود.پس می توانید علاوه بر ارائه اجناس ارزان قیمت بر روی یک موضوع دیگر تمرکز داشته باشید، وآن هم اینست که فراتر از یک فروشگاه محض باشید. این بدان معناست که اگر محصول منحصر به فردی دارید روی توضیحات آن کار کنید و محصول را کامل شرح دهید به طوری که در هیچ جا وجود نداشته باشد.مقالات و وبلاگ ها های موضوعی منتشر کنید، در مقالات خود به محصولات داخل سایت لینک بدهید و در کل خودتان را به عنوان متخصص در زمینه ای خاص معرفی کنید.اطلاعات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید، و در کل فقط به فکر فروش محصولات خود نباشید.

به سئو نگاه ویژه داشته باشید سئو برای وبلاگ نویسان کار نسبتا آسانتری نسبت به دیگران است؛نوشتن صدها لغت و احتمالا چندین مقاله منحصر به فرد و غیر تکراری در روز که اگر از کیفیت بالایی هم برخوردار باشد،آنها راحت تر می توانند در رتبه های بالا قرار بگیرند.اما در تجارت الکترونیک به خصوص فروشگاه های اینترنتی برای سئو شدن و افزایش رتبه کارهای دشوارتری پیش رو می باشد، و حتی بسیاری از سایت های فروشگاهی بعد از گذشت چند سال در منطقه ضعیف و رتبه های پایین تر موتورهای جستجو قرار می گیرند.اما دلایل اصلی این اتفاق چیست؟

  • توضیح محصولات کم باشد که اغلب سایت ها به چنین مشکلی برای تولید محتوای مناسب برای محصولات خود ناتوان هستند؛این اتفاق  یکی از عوامل افت سئو داخل صفحه یا همان On-Page SEO می باشد و موتورهای جستجو این سبک متون به منزله متون کم کیفیت می باشد. در ادامه برای گسترش بیشتر محتوا نکاتی را خواهیم گفت.
  • انواع محصولات یک مدل با اندازه یا رنگ متفاوت در صفحات متفاوت قرار بگیرند و هر کدام از این رنگ بندی ها و سایز های گوناگون محصولات یکURL منحصر به فرد داشته باشد.این اتفاق به منزله محتوای تکراری و کپی شده تلقی می شود و برای سئو سایت مضر است.تصور کنید یک پیراهن در سایت وجود دارد؛ پیراهن در سه سایز متفاوت و در 6 رنگ بندی موجود می باشد، اگر برای هر اندازه و هر رنگ بندی یک صفحه مجزا وجود داشته باشد،طبیعتا هم فضای میزبانی و سایت بی مورد با محتوای تکراری اشغال شده است و هم گوگل آنها را محتوای تکراری تشخیص داده و سایت را جریمه میکند.این صفحات باید در صفحه اصلی محصول قرار بگیرند و فقط برای مثال تصاویر آن تغییر کند.
  • هر دسته بندی از صدها محصول و صفحه تشکیل می شود؛اطمینان حاصل کنید که تمامی آیتم ها در محصولات مرتبط به خود قرار گرفته اند و ترتیب محصولات بعدی یا قبلی با محصولی که مشتری در حال مشاهده آن است مرتبط باشد.

و بسیاری از تکنیک های دیگر که باید با آنها آشنا بود.شرکت طراحی سایت آروین کارن که در زمینه سئو و طراحی سایت فروشگاهی خبره می باشد،آماده مشاوره، طراحی،پیاده سازی و بهینه سازی سایت برای کارفرمایان گرامی می باشد.

محتوای صفحه را با ورود مشتری گسترش دهید داشتن تنها یک عکس ساده و یک توضیح و پاراگراف راجع به محصول به هیچ وجه کافی نیست؛اما هر یک از سایت های فروشگاهی یک منبع قدرتمند دارند که ازآن زیاد استفاده نمی کنند و آن هم مشتریان می باشند.نظرات مردم در مورد محصولات و وبسایت و اقدامات خود را از دست ندهید. عکس های ارسالی از مشتریان،آنهایی که مناسب هستند را در سایت قرار دهید و با دیگران به اشتراک بگذارید. بسیاری از سایت ها هستند که برای هر محصول خود با استفاده از هشتگ،این محصولات را جهت نمایش و به اشتراک گذاری مشتریان با دیگران بسیار راحت تر کرده اند. زمانی که مشتریان عکس محصولی را در اینستاگرام قرار می دهند و آنرا تگ می کنند،برای افزایش بازدید محصول بسیار مفید است.پس نباید خودمان را به گذاشتن تنها یک عکس از محصول محدود کنیم و بهتر است که عکس های بیشتری از آن قرار دهیم.

پیاده سازی عکس ها و ویدئوها با ساختار مناسب داده و محتوای ساخت یافته یا اصطلاحا “قطعه های غنی” کدهای خاصی هستند که به صفحه سایت افزوده می شوند تا نوع محتوای صفحه را توصیف کنند، که مثلا می تواند ویدئو موجود در صفحه، نظرات مشتریان و هر محتوایی که در صفحه قرار می گیرد باشد. این نشانه گذاری ها را در صفحه خود قرار دهید،چرا که امکان دارد گوگل در نتایج خود این محتوا را نشان دهد.البته این کار یک کار فوق العاده تخصصی است و باید به طراحان حرفه ای سایت واگذار شود.

خبرنامه و یادآوری داشته باشید خبرنامه ها،سلاح های مخفی در تجارت الکترونیک می باشند.خبرنامه ها پایگاه اصلی حضور مشتریان وفادار است.زمانی که یک فروش انجام می دهید، مشتری را به سمتی هدایت کنید تا حتما در سایت ثبت نام کند تا خبرنامه ها به طور دائم و پیش فرض برای وی ارسال شود.به علاوه اینکه برای ثبت نام، فرمی واضح و ساده را در صفحه اصلی یا سایدبارهای کناری قرار دهید، و اگر امکانش وجود دارد برای بار اول کوپن یا تخفیف برای مشتریان در نظر بگیرید. ارسال یک پیام و یادآوری به مشتریان یک هفته پس از خرید آنها برای ارسال عکس محصولشان و نظر دادن در سایت راه بسیار موثری برای حفظ ارتباط با مشتری است.سایت های بزرگی همچون Amazon و eBay هر دو این کار را انجام می دهند.

در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشید این کار ممکن است به نظر کلیشه ای و ساده باشد اما امروزه هرکسی برای خود یک حساب کاربری دارد و حتی برخی از حیوانات خانگی آنها هم در فیس بوک و اینستاگرام اکانت دارند؛پس فروشگاه اینترنتی شما هم باید حساب کاربری داشته باشد.این روش یک ابزار دیگر برای فروش مستقیم و کمک به فروشگاه است که بهتر است از آن استفاده کنید:ارتباط متقابل با مشتریان، پاسخ به سوالات در یک بستر باز و عمومی، معرفی و ارائه توضیح محصولاتی که به زودی ارائه خواهند شد و معرفی جشنواره ها یا تخفیف ها. همچنین در این شبکه ها می توانید بهترین محصولات و آن دسته از آنها که خوش فروش هستند را در معرض نمایش بگذارید تا فروش بیشتری داشته باشید و در کنار آن دیگر محصولات هم بیشتر دیده خواهند شد. شک نکنید که امروزه شروع یک فروش آنلاین سخت تر از همیشه است، اما این نکاتی که گفته شد می تواند برای موفقیت کسب و کار شما تاثیر بسزایی داشته باشد و ضمن اینکه می توانید روی کمک شرکت آروین کارن برای مشاوره و تولید و نگهداری سایت فروشگاهیتان حساب کنید.

درباره محتوا فروشگاه های اینترنتی بیشتر توضیح خواهیم داد. محتوا در سایت ها بی شک بیشترین اهمیت را دارد و در سایت های فروشگاهی همچنین،که می تواند سایت را تبدیل به سایتی با پشتوانه محکم کند.از آنجا که هدف اصلی فروشگاه های آنلاین،اطلاع رسانی به مشتریان بالقوه و متقاعد کردن آنها برای خرید است، پس محتواها و توضیحات محصول باید مفید، جذاب و با دستورالعمل های موتورهای جستجو سازگاری داشته باشد.

محتوای سایت های فروشگاهی:تفسیر دقیق دسته بندی ها میزان خرید مردم از طریق سایت های اینترنتی نموداری صعودی داشته و در این بین رشد فروش پوشاک و لوازم الکترونیکی رشد صعودی قابل توجهی داشته اند.طبق آمار 78 درصد از مردم آمریکا از سن 15 به بالا(تقریبا تا 45 سال) برخی از خرید های خود را از طریق اینترنت انجام می دهند. بسیاری از خریداران آنلاین ممکن است در ماه حتی چندین بار از سایت ها خرید داشته باشند.همانطور که میدانید میلیون ها سایت فروشگاهی در اینترنت وجود دارد که با هم رقابت سنگینی دارند و این در ذات تجارت الکترونیک و فروشگاه های آنلاین می باشد.در این بین یکی از اجزای موثر در فروش محتوای سایت است.این نکته بسیار مهم است که محتوا طوری باشد که مشتریان را به سمت خرید محصول سوق دهد. بیشترمحتوای سایت های فروشگاهی را، توضیحات محصولات تشکیل می دهند. به طور کلی فروشگاه ها در دید کاربران مثبت تر خواهند بود اگر محصولات در دسته بندی های مناسب قرار بگیرند و برای هر دسته بندی توضیحات کاملی وجود داشته باشد که چه نوع محصولاتی در این دسته جای دارند، چرا که تعداد محصولات بالا است و مشتریان باید بدانند محصول را باید در کدام دسته بندی بیابند.

توضیح موثر محصولات توضیحات محصولاتی که توسط خود تولیدکنندگان آن ارائه می شود و صرفا بیان ویژگی های آنها است، خیلی مفید نیست و همچنین به رشد فروش و ترغیب مشتری کمک نخواهد کرد.به علاوه اینکه برخی از سایت ها از توضیحات سایت های دیگر برای معرفی همان محصول مشابه در سایت خود استفاده می کنند که موتورهای جستجو بازهم این دست از محتوا را محتوای غیر اصیل و تکراری تشخیص می دهد و سایت را به سختی جریمه خواهد کرد.به همین دلایل نباید نه از توضیحات تولیدکنندگان و نه از سایت های مشابه استفاده کرد. زمانی که مشتری نمی تواند با فروشنده محصولات وبسایت برای خرید مشورت کند، توضیحات محصول باید به گونه ای باشد که پاسخ تمامی سوالات  خریدار را بدهد.یعنی این توضیحات باید پاسخ سوالات زیر را بدهد:

  • مهمترین و اصلی ترین ویژگی های محصول چیست؟
  • چه چیز خاص یا ممتازی در این محصول وجود دارد؟
  • مزایای این محصول چیست؟
  • طرز کار آن چگونه است؟برای کجاها کاربرد دارد؟
  • مشتری برای چی باید این محصول را خریداری کند؟

برای تکمیل شدن یک محتوای خوب باید دقت داشته باشیم که نوشته های ما خطای املایی و دستور زبانی نداشته باشد.ضمن اینکه فراموش نکنید توضیحات مفید، کامل و حرفه ای سایت را به کاربران معتبر نشان خواهد داد. خب همانطور که می دانید و بارها هم تکرار شده رتبه سایت بی نهایت مسئله مهمی است که باید با تکنیک های سئو این رتبه ارتقا یابد.به کارگیری تکنیک های سئو در توضیحات محصولات هم دیگر نکته مهمی است که باید رعایت شود.مهمترین این تکنیک ها یافتن مهمترین و پرکاربردترین کلمات کلیدی که توسط کاربران مورد جستجو شدن قرار میگیرد، می باشد؛ و سپس استفاده از این کلمات در متن توضیحات، عناوین محصولات و توضیحات زیر عکس می باشد. در پایان مبحث محتوای سایت باید بدانید که بی شک اصلی ترین بخشی که باعث ماندگاری کاربر و مشتری در سایت فروشگاهی می شود و او را به مشتری وفادار تبدیل می کند،کیفیت محتوا، کمیت قابل قبول محتوا و صحت و درستی است. حال باید ببینیم که خرید از طریق اینترنت چه مزایایی برای مشتریان دارد.در کل تمامی خریدهای اینترنتی برای مشتریان مزایای زیادی دارد اما جایگاه وبسایت های فروشگاهی با دیگر روش ها به دلیل اعتبار بالاتری که دارند با اختلاف بالاتر از بقیه است.

مزایای خرید از سایت های فروشگاهی 1-یافتن محصول بسیار راحت است: یافتن محصول مورد نظر در سایت بی نهایت آسان تر از پیدا کردن آن در فروشگاه ها ومغازه های فیزیکی است.اگر شما محصول مورد نظر خود را پیدا نکنید باید به فروشگاه های دیگر سر بزنید که زمان گیراست.در مقابل در فروشگاه هایی که در اینترنت وجود دارد مشتریان می توانند به راحتی در سایت های مختلف گشت و گذار کنند و احتمال پیدا شدن محصول یا خدمت مدنظر بیشتر است.اگر سایتی چیزی را که مشتری می خواست،موجود نداشت بدون فوت وقت می تواند به وبسایت دیگری مراجعه کند.

2- قیمت محصولات غالبا گران نیستند و با قیمت بازار یکسان یا کمتر است: معمولا محصولات در سایت ها ارزان تر از مغازه ها می باشند.ارزانتر بودن به دلایل زیر می باشد:دلیل اول، فروشگاه های اینترنتی هزینه ای بابت اجاره یا شارژ مغازه پرداخت نمی کنند.ضمن اینکه قیمت برخی محصولات در برخی شهرها یا کشورها از شهر شما و یا کشور شما ارزان تر است؛شما بدین وسیله می توانید محصولی را ارزان تر خریداری کنید و در هزینه های خود صرفه جویی کنید.

3- ذخیره و صرفه جویی در انرژی و زمان: شما در اینترنت دیگر نیاز ندارید مانند خرید از بیرون در شلوغی تردد کنید یا در صف بایستید.همچنین شما اگر وسیله شخصی نداشته باشید خرید از بیرون می تواند در این شلوغی سخت تر باشد و چالش های بیشتری برای شما داشته باشد.تمامی این مسائل را می توان با خرید آنلاین حل کنید.

4- دسترسی مشتریان به طیف گسترده ای از امکانات: مشتری آزادی بسیار زیادی حین خرید اینترنتی دارد.طیف محصولاتی که یک فروشگاه اینترنتی می تواند ارائه دهد، می تواند از فروشگاه و مغازه ها بسیار بیشتر باشد.

5- یافتن قیمت مناسب برای محصول: مشتری این آزادی انتخاب و انعطاف را دارد که بتواند براساس قیمت تصمیم گیری کند.اگر مشتری از قیمت محصولی رضایت نداشته باشد، می تواند به راحتی از فروشگاهی به فروشگاه دیگر برود تا قیمت مورد نظر خود را بیابد.مطمئنا در محیط بیرون هم می توان اینکار را انجام داد اما زمانی که برای اینکار انجام می گذاریم قابل مقایسه با زمانی که از اینترنت استفاده می کنیم نیست.

6- مشتریان اکثرا رضایت دارند: این روزها،خرید اینترنتی مطمئن تر شده است و اعتماد به آن بالا رفته است.فروشندگان وبسایت ها در مقابل چیزی که می فروشند و بازخورد و نظرات مشتریان پاسخگو و مسئولیت پذیر هستند.شما اگر از سایت هایی که مشتری با مشتری معامله می کند مانند eBay را هم نگاه کنید درصد بالایی از مشتریان در تعاملات خود رضایت دارند.در این سایت بالا 99 درصد از مشتریان از خرید و فروش خود رضایت دارند؛در داخل کشور هم میزان رضایت کم و بیش بالا است و نشان دهنده اعتماد و رضایت مشتریان از سایت های فروشگاهی می باشد.

7- حمایت از خریدار وجود دارد: در تعدادی از سایت های بزرگ حمایت و حفاظت از خریدار وجود دارد بدین معنا که اگر محصول به دست مشتری نرسد یا با گفته های داخل سایت مطابقت نداشته باشد یا هر دلیل مشخص دیگری که حق را به خریدار دهد،وبسایت پول را به مشتری بازگشت می دهد.

8- یافتن محصولات نادر راحت تر است: جستجو و خرید آنلاین برای یافتن محصولات کمیاب که به راحتی در بازار یافت نمی شود، راحت تر است.

9- خرید آنلاین برای مشتری حریم خصوصی در نظر می گیرد: بسیاری از افراد نمی خواهند برخی وسایل خود را در انظار عمومی خرید کنند و مایلند کسی خرید آنها را نبیند.فروش اینترنتی و وبسایت های فروشگاهی این امکان را به مشتریان خواهند داد.

10- حمایت از کسب و کارهای ضعیف: پیشرفت تجارت آنلاین کمک به افراد بی شماری است.افرادی که توانایی مالی برای خرید یا اجاره مغازه ندارند ویا از لحاظ فیزیکی یا خانوادگی دچار مشکل هستند می توانند از خانه به کمک وبسایت های فروشگاهی محصولات خود را بفروشند.

مطالب مرتبط

اکتبر 29, 2017
info [ at ] arvinkaren.com
تهران، سعادت آباد، چهار راه سرو، کوچه آریا، پلاک 4، واحد 9
22372536 - 22362640 - 22352431
کلیه حقوق محفوظ است